وضغیت وبلاگ ما؟

آمار مطالب

کل مطالب : 548
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 525
باردید دیروز : 590
بازدید هفته : 2617
بازدید ماه : 10462
بازدید سال : 208677
بازدید کلی : 551581

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مثل باران باشیم و آدرس mobinir.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








نویسنده : BARANE313
تاریخ : دو شنبه 1 تير 1394
نظرات

طبق آيه 53 سوره زمر، همه گناهان بخشيده مي‌شود، امّا طبق آيه 48 سوره نساء جز شرك همه گناهان بخشيده مي‌شوند؛ اين دو كلام چگونه قابل جمع است؟

خداوند در سوره زمر آيه 53، مي‌‌فرمايد:«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ؛ بگو: اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كرده ‏ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مى‏آمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است‏».


آيه فوق راه بازگشت را توأم با اميدواري به روي همه گناه كاران مي‌گشايد، و با لحني آكنده از نهايت لطف و محبت، آغوش رحمتش را به روي همگان باز كرده، و فرمان عفو آنها را صادر نموده است. از اميدبخش ترين آيات قرآن نسبت به گناه كاران، آيه فوق است كه طبق روايتي از حضرت علي ـ عليه السّلام ـ نقل شده: «در تمام قرآن، آيه‌اي وسيع تر از اين آيه نيست...».[1]

 

سؤالي كه در اين جا مطرح است، اين است كه: آيا عموميت آيه همه گناهان، حتي شرك و گناهان كبيره ديگر را فرا مي‌گيرد؟ پس چرا درسوره نساء آمده است كه؛ «إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا[2]؛ خداوند [هرگز] شرك را نمى‏ بخشد! و پايين‏ تر از آن را براى هر كس [بخواهد و شايسته بداند] مى ‏بخشد. و آن كسى كه براى خدا، شريكى قرار دهد، گناه بزرگى مرتكب شده است‏.» 

  
در پاسخ بايد گفت: لازم است آيات قرآن به تنهايي مورد ارزيابي قرار نگيرد، بلكه با در كنار هم گذاشتن آيات ديگر كه مفسر همديگر هستند؛ و با نگاهي همه جانبه، مفهوم آيه را استخراج كرد. لذا آيات  سوره زمر ، دو آيه فوق را تبيين نموده است.[3] و سه دستور را براي بخشش گناهان ذكركرده است:


 1. بازگشت :  به سوي پروردگارتان بازگرديد؛
 2. تسليم: در برابر فرمان او تسليم شويد؛

 3. پيروي از دستورات:  پيروي كنيد از بهترين دستوراتي كه از سوي پروردگارتان بر شما نازل شده است.

بخشش گناهان بزرگ,بخشش گناهان توسط خداوند  یکی از راههای بخشش گناه توبه است ‎

تعداد بازدید از این مطلب: 1200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : دو شنبه 1 تير 1394
نظرات

 

ماه رمضان,فضیلت ماه رمضان,اعمال ماه رمضان

پیامبر اکرم صلوات الله علیه می فرمایند: اگر بندگان خدا می دانستند که در ماه رمضان چه برکاتی هست آرزو می کردند که رمضان یک سال باشد. اما این برکات چگونه برکاتی است که معرفت بدان موجب چنین آرزویی می گردد؟

ویژگى ها و بركات ماه رمضان
ماه رمضان، ویژگى هاى مهمّى دارد كه ریشه بركات بزرگ این ماه و پایه نعمت هاى بى شمار آن هستند. شُكوه، عظمت و بركات مادّى و معنوى اى كه از این ماه، نصیب اهل ایمان مى شود، از نگاه احادیث اسلامى ، قابل توصیف نیستند و اگر مسلمانان شناخت درستى از بركات این ماه بافضیلت داشتند و مواهب و دستاوردهاى بزرگ آن را مى دانستند، آرزو مى كردند كه سراسر سال، رمضان باشد . حدیث پیامبر خدا در این مورد، چنین است: لَو یَعلَمُ العِبادُ ما فى رَمَضانَ، لَتَمَنَّت أن یَكُونَ رَمَضانُ سَنَةً ؛اگر بندگان بدانند كه در رمضان، چه [نعمت ها و آثارى ]هست، آرزو مى كنند كه رمضان، یك سال باشد.از میان ویژگى هاى فراوانى كه این ماه دارد  به اختصار به چند نمونه ـ به خاطر اهمّیتى كه دارند ـ اشاره مى كنیم:

تعداد بازدید از این مطلب: 1018
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : دو شنبه 1 تير 1394
نظرات

 

پیامبر اسلام (ص),حضرت محمد(ص),ویژگیهای حضرت محمد(ص)

حضرت محمد(ص)  در سن چهل سالگى به پیامبری مبعوث شد

 

 پیامبر اسلام (ص) از دیدگاه امام صادق(ع)
در طول تاريخ بشريت كم تر انسانى وجود دارد كه مانند پيامبر اسلام تمام خصوصيات زندگى اش به طور واضح و روشن بيان و ثبت شده باشد.
خداوند متعال در قرآن كريم ـ كتابى كه خود حافظ اوست(1) و بدون هيچ تغييرى تا قيامت باقى است ـ با زيباترين عبارات و كامل ترين بيانات, آن حضرت را معرفى نموده و با عالى ترين صفات ستوده است.خداوند متعال مى فرمايد: (انك لعلى خلق عظيم); (2) اى پيامبر! تو بر اخلاقى عظيم استوار هستى.

تعداد بازدید از این مطلب: 1470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : شنبه 30 خرداد 1394
نظرات

 

حسینی همدانی 6

امام جمعه کرج گفت: این مسامحه گری ها و چشم بستن ها کاربرد های سیاسی و انتخاباتی دارند که در این صورت باید این مسئولین بدانند در پیشگاه خداوند عذری ندارند و باید حساب پس بدهند.

به گزارش کرج رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان کرج، نسبت به تجمع حرمت شکنانه روز اول ماه مبارک رمضان که در دو پارک “تندرستی” فردیس و “ایران زمین” کرج که بصورت آب بازی مختلط  برگزار شد، واکنش نشان داد.

تعداد بازدید از این مطلب: 1647
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : شنبه 30 خرداد 1394
نظرات

 گزارش کرج رسا، عصر (پنج شنبه) با حضور مختلط دختران و پسران با حدود سنی زیر ۲۰ سال در پارک ایران زمین منطقه ی عظیمیه گرد هم آمده و به پاشیدن آب به روی هم به آب بازی پرداختند.

این کارناوال هنجارشکنانه حدود ساعت ۱۸ در پارک آغاز شد.

این مراسم آب بازی با توجه به نخستین روز ماه مبارک رمضان باعث جریحه دار شدن افکار عمومی در این منطقه شد.

 

 

 

بر اساس این گزارش، طی روزهای گذشته فراخوان هایی در شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و همین طور شبکه های اجتماعی موبایلی دست به دست شد و در نتیجه عصر امروز تعدادی از دختران و پسران در این پارک برای آب پاشی تجمع کردند.

گفتنی است، نظیر این کارناوال در تیرماه سال ۱۳۹۲ نیز صورت گرفت و تعدادی از هنجار شکنان توسط نیروی انتظامی بازداشت شدند.

 

567810

 

 
تعداد بازدید از این مطلب: 1885
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : پنج شنبه 28 خرداد 1394
نظرات
روزه
روزه

انواع روزه و شرایط روزه

انواع روزه و شرایط روزه

نویسنده: رابعه یوسفی

 

شرایط واجب شدن روزه

۱-      روزه دار باید مسلمان و عاقل و بالغ باشد، یعنی باید تا غروب آفتاب عقل و هوش را از دست نداده باشد به علت مستی یا غش یا بیهوشی موقت و …

۲-      باید به سن بلوغ رسیده باشد (اما باید در سن ۷ تا ۱۰ سالگی روزه گرفتن به کودکان عادت داده شود.)

۳-      باید هلال ماه را رؤیت کرده باشد یا ۳ نفر شهادت دیدن ماه را داده باشند.

 

شرایط صحت روزه

۱-      مسافر نماز قصر نباشد یعنی بر مسافری که بتواند نماز قصر بخواند روزه واجب نیست اما باید بعد از رمضان روزه هایی را که در مسافرت خورده است قضا نماید. اما اگر کسی بخواهد در مسافرت روزه بگیرد روزه اش صحیح است.

۲-      قدرت و توانایی گرفتن روزه را داشته باشد.

۳-      باید از حیض و نفاس پاک باشد. حیض(خون قاعدگی عادت ماهانه زنان) و نفاس(خون زایمان).

 

انواع روزه

روزه به چهار قسمت تقسیم می شود.

۱-      روزه واجب

۲-      روزه سنت

۳-      روزه حرام

۴-      روزه مکروه

 

الف) روزه های واجب عبارتند از: روزه ماه رمضان، روزه نذر، روزۀ قضای روزه واجب.

۱-      روزه ماه مبارک رمضان که عبارت است از یک ماه قمری که بر هر مسلمان بالغ و عاقل واجب است این ماه را روزه بگیرد.

۲-      روزه نذر: روزه ای است که انسان برای درخواستی از خداوند یا اینکه برای بازگرداندن قَدَر یا با هر نیت و پیمانی که میان خود و خداوند بسته بخواهد روزه بگیرد باید به نذرش وفا کند و واجب است هر چند روزه ای را که نذر کرده حتماً بگیرد و نیت روزۀ واجب را بیاورد.

۳-      روزه قضا: روزه ای است که شخص نتوانسته در ماه رمضان بگیرد، بدلیل بیماری یا هر دلیل دیگری که برای آن اجازه شکستن روزه را داشته باشد باید بعد از رمضان و تا آمدن رمضان دیگری آنرا قضا نماید.

۴-      روزه کفاره: روزه ی واجب دیگری است که شخص بخاطر گناهی که مرتکب شده می گیرد. یعنی اگر شخصی بخواهد برای گناهی که مرتکب شده روزه بگیرد روزه اش واجب می شود. یکی دیگر از روزه های کفاره، کفاره سوگند است. کسی که سوگندی خورده و سوگندش شکسته شده باید سه روز را روزه باشد. البته واجب نیست هر سه روز را پشت سرهم روزه بگیرد.

کفارۀ ظهار، کفارۀ جماع و همبستری در ماه مبارک رمضان که اگر شخصی دچار چنین گناهی شده باشد باید دو ماه متوالی روزه باشد یا اینکه یک برده یا کنیز را آزاد نماید، و یا ۶۰ مسکین را طعام بدهد.

 

ب) روزه های سنت

۱- شش روز از ماه شوال که اگر کسی بخواهد می تواند شش روز بعد از ماه مبارک رمضان و در ماه شوال پشت سرهم یا جداگانه روزه بگیرد، پیامبر گرامی (ص) می فرماید:

(من صام رمضان ثم أتبعه ستاً من شوال فذالک صیام الدهر)

یعنی: ماه رمضان و شش روز از ماه شوال برابر است با روزه یک سال،(الحسنات بعشر أمثالها) ۳۶۰=۳۶×۱۰ یعنی روزه یک سال.

۲- نه روز از ماه ذی الحجه، یعنی از اولین روز ماه ذی الحجه شروع شده تا نهمین روز از این ماه.

۳-روزه عرفه، که نهمین روز از ماه ذی الحجه است و برای کسانی است که در حج بسر نمی برند سنت است که روزه باشند. البته در این روز حجاج نباید روزه باشند بخاطر اینکه دچار ضعف و سستی نشوند و بهتر با خداوند سبحان راز و نیاز کنند. نهمین روز از ذی الحجه گناه ۲سال را پاک می کند. پیامبر اکرم (ص) می فرماید:

(صوم یوم عرفه یکفرسنتین ماضیه و مستقبله و صوم یوم عاشوراء یکفر سنه ماضیه)

«روزه عرفه گناه دو سال گذشته و آینده و روزه روز عاشورا گناه یک سال گذشته را از بین می برد.» (رواه الجماعه إلما البخاری)

۴-روزه تاسوعا و عاشورا از ماه محرم که نهمین و دهمین روز از ماه محرم است.

۵-روزه در ماه شعبان

۶-روزه دوشنبه و پنج شنبه از هر هفته که برابر است با روزه در ماه های حرام (الأشهر الحرام)

۷-روزه ایام البیض، که روزه های ایام البیض سه روز وسط هر ماه قمری هستند، یعنی روزه سیزدهم، چهاردهم ، پانزدهم هر ماه به جز ماه ذی الحجه.

۸-روزۀ سه روز در ماه، سه روز روزه گرفتن در هر ماه برابر است با یک سال متوالی روزه بودن اما اینکه چه روز در ماه را روزه بگیریم مشخص نشده، برای اینکه شخص بتواند روزی را که خودش برنامه ریزی کرده بگیرد به صورت جداگانه یا پشت سر هم.

 

روزه های حرام

۱-      روز عید فطر

۲-      روز عید قربان و سه روز بعد از عید قربان «ایام التشریق»

۳-      یوم الشک- روزی که رؤیت هلال رمضان ثابت نشده باشد.

۴-      روزه ۱۲ ماه پشت سرهم یعنی یکسال متوالی را روزه بودن حرام است. (لا صام من صام المابد، مرتین) (رواه شیخان)

 

روزه مکروه

اگر کسی بخواهد در سال فقط روزهای جمعه را روزه بگیرد مکروه است، بدلیل اینکه جمعه عید پرهیزگاران و روز برگشتن بسوی خیر و نیکی است پس برای اینکه مسلمانان دچار ضعف نشوند و بهتر بتوانند به درگاه خداوند استغفار و دعا کنند، نباید این روز را روزه بگیرند.

ابوهریره(رضی الله عنه) از پیامبر اکرم(ص) نقل می کند که فرمود:

(لا تصوموا الجمعه إلا و قبله یوم إو بعده یوم)

«روزهای جمعه روزه نگیرید مگر اینکه روز پیش از آن( روز پنج شنبه) و یا روز پس از آن (روز شنبه) روزه باشید.»

البته این در مورد روزه های مستحب است و گرفتن روزه ی واجب در روز جمعه اشکالی ندارد.

—————————————

منبع: آنچه باید در مورد روزه بدانیم / مولف: رابعه یوسفی / نشر : احسان

 

 http://eslahe.com/

تعداد بازدید از این مطلب: 2371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : سه شنبه 26 خرداد 1394
نظرات
 Image result for ‫شهدای غواص‬‎
نتیجه تصویری برای 175 شهیدنتیجه تصویری برای 175 شهید
گروه معارف - رجانیوز: حجت الاسلام پناهیان در استقبال از تشییع پیکر پاک ۲۵۰ شهید دفاع مقدس با انتشار یادداشت کوتاهی نوشت:
یکی از مصادیق سخن مقام معظم رهبری که شهدا مظهر قدرت ایران هستند، همین است که
 
۱۷۵ شهید غواص با دست‌های بسته آمده‌اند تا یک ملت را از بند هر اسارت احتمالی و تحمیلی آزاد کنند.
 
۱۷۵ شهید غواص با لب‌های تشنه آمده‌اند تا یک ملت را سیراب کنند و کسی به‌خاطر کمبود آب، ملت را ذلیل بیگانگان نکند.
 
۱۷۵ شهید غواص از ضیافت الهی آمده‌اند تا ما را نزد خداوند متعال شفاعت کنند و برای مهمانی رمضان آماده نمایند.
 
خدا چه قدرتی به شهدا داده است که خود فرمود: «وَ الَّذینَ قُتِلُوا فی‏ سَبیلِ اللَّهِ فَلَنْ یُضِلَّ أَعْمالَهُم‏؛ و کسانى که در راه خدا به شهادت رسیده‏اند، خدا هرگز اعمالشان را باطل و تباه نمی‌کند..»
بیایید از شهدا قدرت بگیریم و دستان دعاگوی خود در ماه مبارک رمضان را به تابوت‌های نورانی شهیدان متبرک کنیم تا به استجابت دعاهایتان مطمئن باشیم.
 
علیرضا پناهیان
 
۱۳۹۴/۰۳/۲۴
 
 
تعداد بازدید از این مطلب: 2296
موضوعات مرتبط: شهدا , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : یک شنبه 24 خرداد 1394
نظرات
صحبت از گرمای تابستان شد که به ماه رمضان رسیده،
ازم پرسید : امسال روزه میگیری؟
گفتم: اگر خدا بخواد حتما میگیرم
گفت: منم میگیرم، ولی کدوم پزشک این همه سختی را برای بدن تایید میکنه؟
گفتم: همونی که وقتی همه پزشکان جوابت کردن، 
برات معجزه میکنه !
 http://www.montazeranezohour313.loxblog.com/
تعداد بازدید از این مطلب: 3162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : یک شنبه 24 خرداد 1394
نظرات

 هر از چندگاهی حتما باید سرم به سنگ بخوره تا متوجه بشم که من اینجا رهگذرم ....خدایا ببخش ... فراموش کارم ....

خدایا ....هر لحظه از عمرم ... این دقیقه ها و ثانیه ها درگذرند و من .... 

هر لحظه به مرگ خویش نزدیک تر از قبلم و همچنان غافل ....

http://www.montazeranezohour313.loxblog.com/

تعداد بازدید از این مطلب: 1640
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : BARANE313
تاریخ : دو شنبه 18 خرداد 1394
نظرات
روی پـــــرده کعــبه
 
این آیه حک شده اســت:
 
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
 
و مـــن . . .
 
هنــــوز و تا همیشــه
 
به همین یک آیــه دلخــوشــــم:
 
 
” بندگانم را آگاه کن که من بخشندهی مهــــربانم !

 http://www.justkhoda.blogfa.com/

تعداد بازدید از این مطلب: 1784
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چترها را باید بست زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد با همه مردم شهر زیر باران باید رفت دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید پیدا کرد زیر باران باید بازی کرد زیر باران باید چیز نوشت حرف زد نیلوفر کاشت زندگی تر شدن پی در پی زندگی آب تنی کردن در حوضچه "اکنون" است رخت ها را بکنیم آب در یک قدمی است ... سهراب سپهری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود